این آفت از برگ تغذیه کرده و حتی از میوه، سرشاخه و دمبرگ هم تغذیه میکند.
خسارت پسیل گلابی در مناطق گرم و خشک بیشتر از مناطق سرد و مرطوب است.
نحوه خسارت پسیل گلابی:
1- تغذیه از شیره گیاهی و ضعف شدید درخت گلابی
2- ترشح شیره بر روی برگها، میوهها و شاخهها باعث نشستن خاک و گرد و غبار و ایجاد فوماژین شده و همچنین ضمن ایجاد اختلال در فتوسنتز و تنفس، با ایجاد حالت ذرهبینی باعث سوزاندن و خسارت به برگ میگردد.
3- ریزشدن برگ و میوهها، بدشکلی و ریزش برگ و میوهها
4- همچنین پسیل گلابی باعث انتقال بیماری خطرناک فیتوپلاسمایی و زوال و مرگ تدریجی درختان گلابی میگردد.

برای کنترل هر آفتی ابتدا باید با نحوه زندگی و زیست شناسی آنها آشنا شده و با استفاده از نقاط ضعف و بیولوژی آفت نسبت به کنترل آن اقدام نمود.
سیکل زندگی آفت:
زمستان را به صورت حشره کامل در برگهای ریخته شده در باغ و لابلای پوستک تنه و اطراف طوقه درختان میگذراند.
حشرات کامل زمستانگذران همزمان با شروع رشد جوانهها در اواخر زمستان شروع به تخمگذاری مینمایند.
نسلهای بهاره و تابستان گذران معمولا تخمها را بر روی برگها، بهحالت گروهی و در نزدیکی رگبرگهای اصلی میگذارند و هر حشره ماده در این فصل قادر است 500 تا 700 عدد تخم بگذارد .
حشره پسیل گلابی حشرهای است که 5 نسل در سال در مناطقی مثل اصفهان دارد.
وجود نسلهای متعدد این حشره دلیل دشواری مبارزه با این حشره است.
همپوشانی نسلهای مختلف آفت و وجود مرحله تخم، پوره و حشرهکامل به صورت همزمان باعث شده اثرگذاری روشهای مختلف کنترل و سمپاشی کمتر باشد.
تعریف نسل:
به مراحل مختلف زندگی حشرات از مرحله تخم تا حشره کامل یک نسل میگویند. (تخم، پوره، حشره کامل)
تخم:

حشرات ماده معمولا تخمهای خود را به صورت ردیفی و رشتهای قرار میدهند. سمپاشی روی تخمها اثر چندانی ندارد بنابراین باید پایش تخمها انجام گیرد و به محض خروج حداکثر پورهها و رسیدن به سطح زیان اقتصادی برای مبارزه آماده شد.
پوره:

به مرحله نوزاد حشره پوره میگویند که مشابه حشره کامل بوده و از نظر اندازه کوچکتر میباشد و فاقد بال است. در واقع پس از پوست اندازی سن آخر پورگی به حشره کامل تبدیل شده و بال تشکیل میشود.
حشرات کامل:

حشرات زمستانگذران از اواسط اسفندماه ظاهر شده، فعالیت کمی داشته و تغذیه کمی دارند و با تخمگذاری روی جوانهها و نقاط مختلف گیاه جمعیت نسل اول سال جدید را ایجاد میکنند.
از آنجا که این حشرات به شدت فعال بوده و پرواز میکنند بهترین راه کنترل آنها استفاده از کارتزرد یا نوارزرد یا تابلویزرد است که این حشرات را جذب کرده و با خاصیت چسبناکی که دارد بدون استفاده از سم و ایجاد آلودگی محیط زیست این حشرات را کنترل میکند.
البته با توجه به خاصیت پروازی این حشرات سمپاشی اثر چندانی روی آنها ندارد و میتوان استفاده از تلهچسبنده را بهترین راهکار در نظر گرفت.
با توجه به اینکه پسیل گلابی دارای نسل های متعددی میباشد استفاده از یک روش به تنهایی برای کنترل آفت کافی نبوده و میبایست از روشهای مختلف در قالب کنترل تلفیقی آفت بهره برد.
نکته حائز اهمیت این است که سمپاشی با سموم شیمیایی آخرین راهکار میباشد نه اولین راه در حالی که متاسفانه شایع شده در اکثر مناطق باغداران عزیز سریعا اقدام به سمپاشی با سموم شیمیایی مینمایند که نه تنها باعث برهم خوردن تعادل محیط زیست و از بین رفتن حشرات مفید میگردد بلکه در برخی موارد برخی سموم باعث طغیان آفت و تحریک به تخمگذاری و افزایش جمعیت آفت میگردند.